🧑‍🤝‍🧑 Over Ons

mkb

Wie is Seolinkbuilding?

Wij zijn begonnen als twee individuen waarvan één de technische kennis en marketing goed onder de knie had en de ander bijzonder goed geëvolueerd was in het landschap van linkbuilding. De mix van deze twee vrije geesten hebben geleid tot een een netwerk wat eerst enkel in gebruik was voor de eigen websites die in beheer waren. Aangezien het aantal aanvragen per mail zo gigantisch steeg, kwam het idee om een platform te maken. 

We hebben veel testgroepen geaccepteerd om ons platform continu te blijven doorontwikkelen. We wilden het beste bieden wat mogelijk was. We hebben veel gekeken en geleerd bij concurrenten en daar het beste van genomen. We proberen een platform te zijn wat werkt voor mensen met een kleine beurs, maar ook voor grote bedrijven die meer te besteden hebben.

Wij maken geen onderscheid tussen klanten. Een klant die een €1,- euro besteed in ons systeem krijgt dezelfde behandeling als de klant die €1000+ bij ons uitgeeft. Iedereen krijgt kwalitatief de beste behandeling. Is een telefonisch gesprek van een half uur of langer noodzakelijk om je goed op weg te helpen? Dan is dat voor ons geen probleem.

Sinds wanneer bestaat Seolinkbuilding

Het netwerk is voor het eerst opgezet in 2012 als privé netwerk. Toen konden er geen anderen gebruik maken van het netwerk. Het was enkel voor eigen gebruik om de resultaten in Google te verbeteren. In 2019 is een eerste opzet gemaakt voor particulieren en zakelijke gebruikers om zichzelf in te kopen via onze tool. 

We wilden een systeem maken waarbij een gebruiker helemaal zelf aan de slag kon gaan met linkbuilding of het aan ons uit handen kon geven. Daarnaast wilden we een platform zijn waar andere mensen met marketing skills in contact kwamen met elkaar. Zodat het netwerk alleen maar beter en sterker kan worden. 

Wie werken er bij ons?

mike de ruiter

Mike de Ruiter
Programmeur & Marketing

than

Thanh Tran
Marketing & Mede-eigenaar

avinash

Naveen Singh
Marketing & Schrijver

Pol

Daphne Tonh
Seo specialist & Support

Kristina
Marketing & support

Sebas

Sebastiaan
Sales & schrijver

Als het gaat om linkbuilding uitbesteden ligt de nadruk op het verkrijgen van backlinks op andere externe (hopelijk autoritaire) websites. Deze links brengen SEO waarde over van website A naar website B.

 Linkbuilding op maat gemaakt
 Concurrentieanalyse
 Keyword onderzoek naar volume en haalbaarheid
 Binnen één maand zichtbaar resultaat
 Uitgebreide rapportages en inzichten

Veelgestelde vragen

Hoe zijn jullie onderscheidend?

Ieder traject start met het analyseren van de concurrentie en de markt. Middels onze zelfontwikkelde SEO tooling hebben wij meer inzicht in de markt dan onze concullega’s waardoor we meer diepgaande sturingsinformatie hebben.

Op basis van deze data formuleren wij een SEO strategie die o.a. bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Daarbij prioriteren wij de zoekwoorden die wij gaan versterken op basis van datgene wat deze zoekwoorden volgens onze prognose kunnen opleveren en de huidige positie.

We combineren daarbij korte termijn resultaat met lange termijn resultaat door een mix aan te brengen in de focus tussen laag hangend fruit, die relatief snel bovenaan staan, en high-volume zoekwoorden die naar verwachting er langer over doen om boven te komen.

Hoe sturen jullie resultaten?

Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat beginnen we met een data analyse van jouw website.

Zo kunnen we jouw huidige situatie, het nulpunt, vaststellen en je een inschatting geven van het resultaat dat wij verwachten te realiseren en de termijn die wij nodig hebben om dit resultaat te realiseren.

Om je tijdens de samenwerking inzicht te geven in de voortgang installeren we een dashboard met daarin een Rank Tracker die de posities van de zoekwoordcombinaties dagelijks bijhoudt. Daarnaast meten wij met onze eigen tooling, maar ook met SEO tools zoals SEMrush en Ahrefs jouw voortgang door. Deze SEO tools geven ons de informatie om pro-actief beslissingen te nemen en jou in staat te stellen kansen te signaleren die we voor jou willen binnen koppen.

Uiteraard ontvang je van ons een maandelijkse rapportage die wij tijdens de maandelijkse evaluatie bespreken. Tijdens deze evaluatie bespreken we de rapportage, (e.v.t.) verbeterpunten en actuele ontwikkelingen uit de markt.

Wat doet een linkbuilding bureau?

Een linkbuilding bureau zoals Seolinkbuilding is gespecialiseerd in het verhogen van jouw positie in Google. Linkbuilding is hiervoor een uiterst effectieve methode, die draait om het aanleggen van relevante, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige backlinks naar jouw website. Hierdoor stijgt je site in de zoekresultaten op belangrijke zoekwoorden en krijg jij meer leads, bestellingen en klanten. Linkbuilden is dan ook een online marketing strategie die zichzelf op termijn vrijwel altijd terugverdient.

Toch doet niet elk zoekmachine optimalisatie bureau hetzelfde. Het genereren van kwalitatieve backlinks is namelijk een complex proces. Naast voldoende kennis zijn hiervoor jarenlange expertise en een uitgebreid netwerk in de internetwereld nodig. De verkeerde links kunnen averechts werken en dit maakt het van groot belang om niet met elke linkbuilding specialist in zee te gaan. Alleen backlinks die over een langere periode vanaf autoritaire en betrouwbare (internationale) websites worden aangelegd, leiden tot het meest optimale en duurzame resultaat in Google.

Gratis adviesgesprek

Starten met linkbuilding? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze experts

  Vandaag zijn we 24 keer benaderd 🔥

  Trustpilot

  9.6 | 321 reviews

  Google

  8.9 | 89 reviews

  Feedback

  9.1 | 25 reviews

  *Aanvraag vandaag ingediend? Wij bellen altijd terug. Heeft het de voorkeur dat wij mailen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden

  Mail met ons

  linkbuidling

  Ga zelf linkbuilden met onze Tool!

  Gemakkelijk en snel een individueel links kopen door credits te besteden via het gebruiksvriendelijke dashboard!

  linkbuilding uitbesteden

  Linkbuilding uitbesteden

  Gemakkelijk geautomatiseerd en snel linkbuidling opzetten. Onze experts helpen je verder en jij profiteert van de resultaten.

   

  Neem vrijblijvend contact op

  Tijd voor een adviesgesprek nadat je alle bovenstaande stof tot je hebt genomen? De link builder Mike de Ruiter staat je graag te woord. 

   mike de ruiter

   Mike de Ruiter

   De Linkbuilder

   Linkbuilding pakketten

   Linkbuilding is een van de meest uitdagende maar effectieve technieken om hoger te scoren in zoekmachines. U kunt link building in een verscheidenheid van methoden doen, maar het is bijzonder moeilijk omdat het zowel on-page SEO als off-page SEO vereist. Seolinkbuilding heeft verschillende link building oplossingen ontwikkeld om u te helpen snel kwalitatieve en relevante backlinks te krijgen. Uw pagina’s zullen hierdoor hoger ranken in de zoekmachines.

   Wij bieden verschillende soorten linkbuilding pakketten aan. Allemaal met een eigen expertise. Je kan dus zelf kiezen waar je op wil focussen. Wij zorgen ervoor dat de links van hoge kwaliteit zijn en blijven! 

   linkbuilding-pakketten

   Landelijk linkbuilden

   Wilt u in het hele land gevonden worden? Webwinkels kunnen enorm profiteren als ze gevonden worden op het platform van Seolinkbuilding. Is ons Boost DR pakket iets voor u? Dan staat u in de top 5 voor minimaal twee zoekwoorden. Zo staat u in de top 3 voor minstens drie trefwoordzinnen als u kiest voor meerdere pakketten die wij aanbieden op onze site. Hoe dan ook garanderen wij de hoogste kwaliteit.

   Uiteraard is het ook mogelijk om onze links in te zetten voor een locale campagne. Wil je enkel in een stad gevonden worden. Dan kan je dit heel simpel doen door je locatie in de keyword extra toe te voegen. Hierdoor zal Google zien dat je voor die locatie bezig bent!